home over ons facebook
 

Wilt u van tevoren geen menukeuze maken voor uw gasten?

Dan bestaat er de mogelijkheid om vanaf 25 personen gebruik te maken van onze uitgebreide buffetsuggesties.
We hebben voor u een aantal mogelijkheden op een rijtje gezet,
maar het is natuurlijk ook mogelijk om een buffet geheel naar uw wens te maken.

 

Buffet Pegasus

Schaal met diverse soorten luxe visproducten

Schotse gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot
Hollandse garnalen met een whisky cocktailsaus


Schaal met diverse soorten luxe vleesproducten

Serranoham
Rosbief
Carpaccio met pijnboompitten en kruidendressing
Roompaté


Salade van gerookte kipfilet

Gerookte kipfilet stukjes met spekjes, verse ananas en een zachte kerriemayonaise


Rundvlees salade

Grove salade van rundvlees opgemaakt met gevulde ei en tomaatjes


Zalm salade

Salade van zalm opgemaakt met fruit de mer, zongedroogde tomaat en kruidenroomkaas


Komkommers cocktail salade

Salade van komkommer en coctailtomaten met een frisse dillecrème


Bijpassende sauzen

Ravigotesaus, cocktailsaus en pikante tomatensaus


Diverse broodsoorten met Toscaanse tapenade, kruiden- en roomboter

Kaas uien focaccia, stokbrood en waldkornbollen.

Buffet Pegasus de luxe

Schaal met diverse soorten luxe visproducten

Schotse gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot
Hollandse garnalen met een whisky cocktailsaus


Schaal met diverse soorten luxe vleesproducten

Serranoham
Rosbief
Fricandeau
Roompaté


Italiaanse pasta salade

Koude salade van fusilli met zongedroogde tomaat,verse basilicum en gegrilde ham.

Carpaccio

Carpaccio met pijnboompitten, spekjes, Parmezaanse kaas en kruidendressing


Tonijn salade

Salade van tonijn, rode ui, paprika en kappertjes met een balsamico dressing


Rundvlees salade

Grove salade van rundvlees opgemaakt met gevulde ei en tomaatjes


Tomatensalade

Salade van tomaat en lente ui met een kruiden vinegrette


Kipsaté met nasi

Malse stukjes kipsaté in een Indonesische pindasaus
Geserveerd met nasi


Varkenshaas roomsaus met krieltjes

Gebakken varkenshaas in een champignon roomsaus
Geserveerd met gekruide gebakken krieltjes


Bijpassende sauzen

Ravigotesaus, cocktailsaus en pikante tomatensaus


Diverse broodsoorten met Toscaanse tapenade, kruiden- en roomboter

Kaas uien focaccia, stokbrood en waldkornbollen

Warme toevoegingen

We bieden u ook de mogelijkheid om onze bestaande buffetten uit te breiden met diverse warme gerechten.
De prijzen zijn per persoon en worden extra berekend op de buffetprijs.

Kipsaté met nasi

Malse stukjes kipsaté in een Indonesische pindasaus
Geserveerd met nasi


Varkenshaas roomsaus met krieltjes

Gebakken varkenshaas in een champignon roomsaus
Geserveerd met gekruide gebakken krieltjes


Boeuf Bourguignon

De wereldberoemde stoofpot uit Frankrijk met wortel,
ui, sjalot, rundvlees en rode wijn


Kip kerrie

Malse stukjes kipfilet en ananas in een romige kerriesaus

 
 
© 2011 Pegasus Ridderkerk Haven 24 2984br Ridderkerk tel 0180-433902  
menu