Buffet Pegasus
Schaal met diverse soorten luxe visproducten
Schotse gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot
Hollandse garnalen met een whisky cocktailsaus
Schaal met diverse soorten luxe vleesproducten
Serranoham
Rosbief
Carpaccio met pijnboompitten en kruidendressing
Roompaté
Salade van gerookte kipfilet
Gerookte kipfilet stukjes met spekjes, verse ananas en een zachte kerriemayonaise
Rundvlees salade
Grove salade van rundvlees opgemaakt met gevulde ei en tomaatjes
Zalm salade
Salade van zalm opgemaakt met fruit de mer, zongedroogde tomaat en kruidenroomkaas
Komkommers cocktail salade
Salade van komkommer en coctailtomaten met een frisse dillecrème
Bijpassende sauzen
Ravigotesaus, cocktailsaus en pikante tomatensaus
Diverse broodsoorten met Toscaanse tapenade, kruiden- en roomboter
Kaas uien focaccia, stokbrood en waldkornbollen. |
Buffet Pegasus de luxe
Schaal met diverse soorten luxe visproducten
Schotse gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot
Hollandse garnalen met een whisky cocktailsaus
Schaal met diverse soorten luxe vleesproducten
Serranoham
Rosbief
Fricandeau
Roompaté
Italiaanse pasta salade
Koude salade van fusilli met zongedroogde tomaat,verse basilicum en gegrilde ham.
Carpaccio
Carpaccio met pijnboompitten, spekjes, Parmezaanse kaas en kruidendressing
Tonijn salade
Salade van tonijn, rode ui, paprika en kappertjes met een balsamico dressing
Rundvlees salade
Grove salade van rundvlees opgemaakt met gevulde ei en tomaatjes
Tomatensalade
Salade van tomaat en lente ui met een kruiden vinegrette
Kipsaté met nasi
Malse stukjes kipsaté in een Indonesische pindasaus
Geserveerd met nasi
Varkenshaas roomsaus met krieltjes
Gebakken varkenshaas in een champignon roomsaus
Geserveerd met gekruide gebakken krieltjes
Bijpassende sauzen
Ravigotesaus, cocktailsaus en pikante tomatensaus
Diverse broodsoorten met Toscaanse tapenade, kruiden- en roomboter
Kaas uien focaccia, stokbrood en waldkornbollen |
Warme toevoegingen
We bieden u ook de mogelijkheid om onze bestaande buffetten uit te breiden met diverse warme gerechten.
De prijzen zijn per persoon en worden extra berekend op de buffetprijs.
Kipsaté met nasi
Malse stukjes kipsaté in een Indonesische pindasaus
Geserveerd met nasi
Varkenshaas roomsaus met krieltjes
Gebakken varkenshaas in een champignon roomsaus
Geserveerd met gekruide gebakken krieltjes
Boeuf Bourguignon
De wereldberoemde stoofpot uit Frankrijk met wortel,
ui, sjalot, rundvlees en rode wijn
Kip kerrie
Malse stukjes kipfilet en ananas in een romige kerriesaus |